domingo, 20 de julio de 2014

Relleus amb l'equip mixte a la marató de Santes Creus

El passat dia 12 de juliol es va disputar al poble de Santes Creus la marató per relleus mítica en la província. (En la fotografia l'equip mixte i masculí).

A mi em va tocar córrer en el primer relleu de l'equip mixte amb l'equip Borges Trail, un relleu d'uns 8km. (5 voltes i algo per un recorregut fet al poble) amb una mica de desnivell (en asfalt perquè el recorregut transcorre per aquest terreny). Sortida molt ràpida juntament amb el Salva Martí de l'equip masculí i també de l'equip Borges Trail, en Roger Serrano (triatleta professional) i amb en Jorge de Andrés (tots dos d'equips masculins). Tots quatre anem a un ritme força ràpid que en la primera volta deixa despenjats als darres corredors. Cap a la segona volta ens quedem solament en Roger Serrano i jo que vaig darrere seu controlant el relleu.
Una mica mes endarrere es troben en Jorge de Andrés i en Salva Martí.
Cap a la tercera volta ja amb un bon marge de diferència de temps sobre el tercer atleta del relleu, en Roger decideix apretar una marxa i continuo amb el seu ritme darrere seu, gira el cap i veu que estic aguantant darrere seu i continua al mateix ritme.
A falta de dues voltes per acabar el relleu en Roger em pregunta si queda una volta només i li dic que en queden dues... i encara i així augmenta el ritme de manera continuada.
Ja cap a la quarta volta continuem junts fins que pugem cap a l'arc del canvi de relleus on quedarà una última volta just abans d'aquesta pujada escolto esbufegar en Roger (que després em va dir que era una tàctica seva per despistar-me!) i decideixo pujar una marxa a veure com reacciona em poso primer i marxo cap a dalt de tot del poble passant per l'arc de canvi de relleus (es increíble com anima la gent! la pell de gallina) darrere ve en Roger a pocs metres i, encara que en Roger es de l'equip masculí decideixo intentar al màxim de les meves possibilitats per tal de treure un bon temps al relleu i passar als meus companys... igualment la pròxima cursa es al cap de dues setmanes a la última prova del circuit nacional Salomon mission x3.
Ja cap a la baixada, en Roger m'atrapa i en el pla es posa al costat meu, portem un ritme molt ràpid, 3'10'' o així fins que al final veig com a falta de 500m. va marxant en el pla... i apretant les dents no aconsegueixo atrapar-lo (l'home del mazo m'ha agafat) i ja tiro com puc fins el canvi de relleu a la meva companya Pilar Rus... 15 segons darrere el gran Roger Serrano. El meu relleu segons el suunto em marca 8km. que els he fet en 28' 10'' a un ritme mig de 3'30'' i molt content d'haver anat a aquest ritme força ràpid tot i haver pujadetes.
Finalment la cursa total de l'equip mixte va acabar en 2h. 47' i amb victòria.
He conegut gent nova en aquesta cursa i m'ho vaig passar molt bé corrent i d'això es tracta mes que de guanyar.
Vull agrair una vegada mes sobretot a la meva nutricionista, Yhasmina, que m'ha canviat el cos, des de fa dos mesos no tinc mal de panxa quan corro a ritmes ràpids, puc entrenar millor i la forma física dura encara mes que si no tens un control de la dieta.
Els meus col·laboradors i equip també han sigut partidaris de poder haver corregut aqueta cursa molt important per l'equip, l'unió fa la força! Borges Trail, Borges, Ph-Quirogel, Bussetus, Rendiment-Race, Aquum La Pineda, gimnasio Sport Gym TGN, Eassun Spain.
Totes aquelles persones que han col·laborat i que m'estimen també mereixen un agraïment.
Dani, se que has llegit aquesta crònica, sempre les llegeixes jeje Salutacions.

1 comentario: