lunes, 9 de junio de 2014

Trail Series Costa Dorada 2014 Tarraco

El passat 8 de juny de juny se celebrava a Tarragona la cursa Trail Tarraco de 10km i 21km. per muntanya, una cursa que passa pel pont del diable entre d’altres zones de la comarca.
A mi hem tocava fer la cursa curta ja que estic fent el circuit Trail Series curt i per aquesta raó faré les curses curtes com a test de cara a curses futures mes importants marcades en el calendari.
A les 9h. del matí es donava el tret de sortida, una sortida ràpida i que en pocs minuts es feien clares les primeres posicions.
Hem fico davant per poder córrer còmode pels senders que hi han i poc a poc intentar escapar-me dels altres corredors de la meva cursa, entre d’ells el júnior de l’equip esportiu penedés que demostrava una gran força corrent en pla (gairebé la cursa era plana), tan plana que la mitja hem sortia 3’35’’ passant el km. 5 per sota de 18 minuts aquí ja portava un parell de minuts de diferència respecte al segon.
Cap a la segona part de la cursa continuava anant ràpid 3’15’’ en el pla... en les pujades afluixant fent que la mitja rondes els 3’35’’. Seguidament passo el km.7 que es on hi ha un avituallament (l’últim per la meva cursa) i aquí porto uns quatre minuts d’ avantatge respecte el segon, continuo cara avall a velocitat que marca suunto per sota 3’/km. Al cap de no res no veig cintes ni res i veig que hem perdo, tiro enrere no trobo res :S continuo cap abaix seguint un PR que hi havia (no hem coneixia la zona) i al cap d’una estona arribo a l’altra punta del poble a la part mes baixa... jo estic cremat, sento ràbia per haver-me perdut (la culpa a sigut meva per despistat jeje estava ben marcat el recorregut!).

Corrent per Sant Salvador cara amunt no se on està la meta... trobo un senyor i hem diu que tiri amunt de tot, després a la dreta i un altre cop a la dreta i arribo a meta fent 1 quilòmetre mes i segon classificat amb pocs segons darrere el primer.
S’ha de mirar la part positiva de les coses i una pèrdua es un error comès i son coses que passen, pitjor seria haver-me lesionat! Igualment ara ja se una zona mes per entrenar que es ben bonica!

Vull donar les gràcies a tots els col·laboradors i al meu equip:
Borges Trail, Borges, Ph-Quirogel, Bussetus, Rendiment-Race, Aquum La Pineda, gimnàs Sport Gym TGN, Eassun Spain.

Com no donar les gràcies a una persona especial que ha vingut a veure’m a la cursa! J

No hay comentarios:

Publicar un comentario