lunes, 28 de abril de 2014

COPA CATALANA SUB-23 LA SÈNIA (27-04)

Ahir començava la primera copa catalana puntuable de curses per muntanya en modalitat sub-23.
Em vaig desplaçar al poble de La Sènia per poder córrer aquesta cursa de gairebé 25km. i 3200 de desnivell acumulat.
A les 8 del matí després d'un escalfament previ, comença la cursa, sortim els sub-23 juntament amb els júnior que faran una cursa de 15km.
Decideixo anar darrere els júnior per tal de que ells portin la cursa i jo anant reservant energies... son bastants km. i si apuro massa ara em passarà factura a mesura que passen els km.
Vaig darrere en Lluc i darrere meu va en David que be molt fort pujant, al cap d’una estona decideixo passar davant d’en Lluc i veure com reacciona... veig que m'estic escapant i mantinc el ritme que vaig agafant progressivament.
Cap al km.10 els júnior aniran cap a l'esquerra en direcció la meta, els sub-23 cap a la dreta encara ens queda molta cursa. 
Al veure que no em segueix el segon atleta sub-23 vaig gaudint de les magnífiques vistes que ens regalen aquestes muntanyes de La Sènia.
En el pas dels quilòmetres em comuniquen que vaig segon, i penso com pot ser si he avançat al primer? resulta ser que un corredor sènior esta entre nosaltres... llavors em diuen que el tinc a 5 minuts i decideixo pujar una marxa mes per tal de veure si el puc atrapar.

Cap al km.18 em comuniquen que el tinc a 30 segons es veu que a la baixada molt tècnica que hi ha del km. 15 al 18 l’he retallat bastant i així que el tinc ben a prop. Ara si que penso que el puc agafar. El trobo i em poso darrere seu esperant a veure si soc capaç de fer un canvi i a veure com reacciona. Seguidament, ja acabat la pujada, estem al km. 21 i ara son 4km. de baixada i també bastant tècnica, passo davant seu a veure si puc anar tirant de la cursa... veig que a les baixades i sobretot si son tècniques com aquesta vaig mantenint la distància amb l' Arnau (l’atleta sènior), i pensant que si no m'apreta dosificaré i llavors em quedaré aquí ja que diumenge que be tinc la marató de la lliga salomon missionx3 i vull arribar el mes fresc possible. Finalment, últim avituallament i veig que ara a falta de dos quilòmetres tinc moltes possibilitats per a la victòria. Entro al poble i ja veig l'arc d'arribada miro el crono i porto 2h. 18' on entro en primera posició molt content de la cursa feta, amics nous que he fet i les vistes que hi havien que han sigut espectaculars.

Classificació final sub-23

-     Masculina:

1 Mikel Besora                    Borges Trail-AAEET de Valls   2h 18’ 47’’ 
2 Lluc Montull                      UEC Mataró                            2h 26’ 56’’
3 David Terns                       Sky Club Camprodon              2h 27’ 49’’

-     Femenina
1 Gemma Colomé                  Team Flowers – Lo corriol        2h 47’ 21’’
2 Julia Font                ASS. ESP. MOUNTAIN RUNNERS DEL BERGUEDA   3h 01’ 12’’



Vull agrair el suport del meu equip Borges Trail i col·laboradors: Borges, Ph-Quirogel, Bussetus, Eassun Spain, Rendiment Race, aquum spa & club, gimnàs sport gym.
Com no també agrair a les persones involucrades en la meva motivació i lluitar pels meus somnis! :)












 En una de les baixades tècniques


Junt a Arnau Grifoll, atleta del Diedre

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Sempre que sigui per obtenir la teva felicitat tindràs tot el recolzament que necessitis, recorda que l'un al costat de l'altre som més forts i més valents. T'estimo carinyo <3

    ResponderEliminar